Chainbox

Vanpee A/S B2B webshop Umbraco CMS og PIM til Uniconta

Vanpee A/S er specialiseret i at levere elmateriel og lysstyring til den professionelle elbranche. Kernen i deres forretning er, at levere et varieret komplet og innovativt udvalg af kvalitetsprodukter og systemer, samt ydelser som rådgivning, undervisning, projektering og programmering.

Tryk her for at besøge Vanpee.dk

Chainbox har leveret en e-handelsløsning med mindre tilpasninger til B2B-salg, baseret på Umbraco CMS og Chainbox PIM til håndtering af produktdata. Oprindelig anvendte virksomheden økonomisystemet C5, men skiftede senere til Uniconta, med fuld integration til e-handelsløsningen fra begge økonomisystemer.

Strategisk skift til helheds-håndteret løsning

Oprindeligt valgte Vanpee A/S en hjemmeside-specialist til at bygge og vedligeholde hjemmesiden, og Chainbox til at håndtere shopdelen. Det gav nogle tekniske samspils-problemer, og bevirkede at Vanpee ikke selv kunne foretage ændringer på hjemmesiden.

Dette førte til beslutningen om at lade Chainbox levere en komplet e-handelsløsning.

”Vi er ikke begrænset af funktionalitet på webshoppen. Det er kun vores fantasi og arbejdstid der sætter grænsen, og vi udnytter hvert et hjørne af Chainbox’ og Umbraco’s nye funktioner efterhånden som de tillægges standarden.”

Cecilie Sofie Knudsen
Marketingsansvarlig
Vanpee A/S

Automatiske kvartalsvise løft

60% af salget kommer i dag via den digitale platform til Vanpee.

Med versioneringer i Umbraco og Chainbox PIM har Vanpee bevæget sig mere og mere i retning af en standardløsning.

Cecilie fortæller; ”Ved opgradering til V5 kunne vi efterlade tilpasninger bag os, som var erstattet af standard funktionalitet. Nu nyder vi godt af kvartalsvise opdateringer og holder os orienteret via versions-notaterne i Umbraco CMS. Det fungerer virkelig godt for os.”

Vidensdeling på den helt store klinge

”I en virksomhed som vores bliver mængden af værdifuld og påkrævet data og dokumentation, kun større og vigtigere for hver dag der går. Og det er en stor lettelse at have vores omfattende digitale arkiv, som vores kunder kan tilgå, eller vi kan linke til efter behov,” fortæller Ken Røgen, direktør hos Vanpee A/S.

 

Der er også her at de spændende og omfattende projekter som Vanpee har deltaget i præsenteres.

”At vi kan linke direkte til de produkter som projektet er udført med, er guld værd for os”, slutter Ken.

Bo Esbjørn
Kontakt
BO ESBJØRN
for mere information
+45 20 68 24 14 bo@chainbox.dk