Chainbox

CHAINBOX

Chainbox udvikler digitale løsninger med integration til ERP systemer – webshops, webbaserede selvbetjeningsløsninger og apps

Vi er Chainbox


Chainbox er et dansk ehandelssoftware firma, som huser nogle af de dygtigste og venligste udviklere i Danmark. Vi holder til i København og Odense og har kunder over hele verden.

Vi har specialiseret os i intelligent integration mellem ERP-systemer, webshops, webbaserede selvbetjeningsløsninger og apps. Kort fortalt, så leverer vi e-handelsløsninger, der øger omsætning, effektiviserer arbejdsgange og frigiver ressourcer.

Vores software bruges i dag blandt andet til at administrere og effektivisere online salg, lagerstyring, sælgerportaler, kundeporteføljer, indsalg, produktdata, rabataftaler og ordrehåndtering.

Vi holder sammen på den lange bane

Vi arbejder fra vores kontorer i hhv. København K og i Odense C. Vi er kendt for langvarige relationer, både til medarbejdere og kunder – og vi glæder os til at hilse på dig.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af teamet, så send en uopfordret ansøgning + CV til Martin Knudsen på knudsen@chainbox.dk.

Medarbejdere

Chainbox evangelist

Bo Esbjørn

Adm. Dir / ejer

Kasper Andersen

Projektleder

Martin Knudsen

Projektkoordinator

Mette Rasmussen

Support

Erik Dam

Administration & bogholderi

Maria Munch-Petersen

Udvikler

Anders Lerchedahl

Udvikler

Nicolai Sørensen

Udvikler

Dennis Glindhart

Udvikler

Lars Lynnerup

Udvikler

Niklas Palm

Udvikler

William Porsmose

Bo Esbjørn
Kontakt
BO ESBJØRN
for mere information
+45 20 68 24 14 bo@chainbox.dk