Chainbox

CHAINBOX

Chainbox udvikler digitale løsninger med integration til ERP systemer – webshops, webbaserede selvbetjeningsløsninger og apps

Vi er Chainbox


Chainbox er et dansk ehandelssoftware firma, som huser nogle af de dygtigste og venligste udviklere i Danmark. Vi holder til i København og Odense og har kunder over hele verden.

Vi har specialiseret os i intelligent integration mellem ERP-systemer, webshops, webbaserede selvbetjeningsløsninger og apps. Kort fortalt, så leverer vi e-handelsløsninger, der øger omsætning, effektiviserer arbejdsgange og frigiver ressourcer.

Vores software bruges i dag blandt andet til at administrere og effektivisere online salg, lagerstyring, sælgerportaler, kundeporteføljer, indsalg, produktdata, rabataftaler og ordrehåndtering.

Vi holder sammen på den lange bane

Vi arbejder fra vores kontorer i hhv. København K og i Odense C. Vi er kendt for langvarige relationer, både til medarbejdere og kunder – og vi glæder os til at hilse på dig.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af teamet, så klik forbi ledige jobs, eller send en uopfordret ansøgning + CV til Martin Knudsen på knudsen@chainbox.dk.

Medarbejdere

Front end udvikler

Anders Lerchedahl

Anders er meget dygtig, ordentlig og tager alle projekter drøn seriøst. Der er ret gode chancer for, at han er klogere end dig.

Software evangelist

Bo Esbjørn

Bo har lavet mange IT-projekter, men er aldrig blevet smittet med “nørd”. Det giver ham en særlig fordel, at han ikke ved alt for meget om teknik.

Udvikler

Dennis Glindhart

Dennis har været ved Chainbox rigtig længe. Det siges, at han har arbejdet så meget med de interne systemer, at han er blevet en del af dem! Hvem bestemmer i virkeligheden her?

Adm. direktør / Ejer

Kasper Andersen

Kasper elsker at drive forretning, skrive kode og stå på ski! Han arbejder meget, og ingen ved hvad der er i hans kop fra Baresso!

Front end udvikler

Lars Lynnerup

Lars er vores nyeste skud på stammen i københavn.

Administration

Maria Munch Petersen

Maria sørger for at stedet fungerer. Hun har et kæmpe overskud og er altid i godt humør. Hun er den primære grund til, at vi får penge for vores arbejde.

Projektkoordinator

Martin Knudsen

Martin kommer fra B2C verdenen, og har været Chainbox kunde i mange år. Som både kunde og medarbejder, tør Martin sige sin mening, og udfordrer gerne det han ser.

Udvikler

Nicolai Sørensen

Nicolai er udviklernes kaospilot, hvis det ikke kan løses ordenligt – så bliver det bare løst!

Udvikler

Rune Overgaard

Rune elsker at hjælpe kunderne, og hader at sige nej. Han er ansvarlig for at der bliver bestilt kaffe – og det er han også god til.

Bo Esbjørn
Kontakt
BO ESBJØRN
for mere information
+45 20 68 24 14 bo@chainbox.dk