Chainbox

Procare ApS B2B og B2C webshop Umbraco CMS og PIM til C5

PROcare ApS er specialiseret i salg af fysioterapi- og træningsudstyr samt hjælpemidler, og er importør af brands som: TheraBand, TOGU, CanDo, Trendy Sport og Baseline. Virksomheden er, med sine over 20 år på bagen, en erfaren leverandør til fysioterapeuter, klinikker, kommuner og hospitaler, og har derudover salg til private.

Tryk her for at besøge PROcare.dk

Tim Bang, direktør og ejer af PROcare er gerne foregangsmand. Således også i 2006 hvor ellers kun de rigtig store spillere på markedet havde en tilstedeværelse på internettet i form af en webshop. Siden da har PROcare’s webshop været deres ansigt udadtil, og sikret virksomheden en effektiv ordrehåndtering og en solid plads på markedet.

Et tilfældigt møde

Allerede i 2005 udfordrer PROcare deres software leverandør med ønsket om at knytte ehandels-modulet i C5 med en webshop.

Tim Bang fortæller: ”C5’s database krævede en del ændringer for at kunne integreres med en webshop. Det voldte leverandøren nogle problemer, hvorfor assistance blev hentet ind. Det var den daværende ejer af Chainbox som løste opgaven, og dermed var samarbejdet etableret”.

Effektivitet skaber plads til specialister

Der var et klart krav fra start af, at shoppen skulle være fuldt integreret med økonomisystemet.

Tidligt i forløbet valgte Tim Bang, i en strategisk satsning ikke at have udkørende sælgere.

Tim fortæller: ”Min erfaring har lært mig hvor vigtigt det er hurtigt at tilpasse sig markedsændringer. Mit krav fra starten var en fuldt integreret webshop og vores fokus er fortsat på web-optimering. Det er kunderne der finder os – også fra udlandet – og det er uden tvivl det som har båret os igennem Corona-pandemien”.

Strategien er årsagen til, at PROcare i dag kan have egen grafisk designer og SEO-specialist siddende inhouse.

"Jeg er stolt af at være Chainbox’ første kunde, og glæder mig til mange år fremover. Det har været en fantastisk rejse, og jeg har ikke andet end stor tak for vores gode samarbejde, og for altid kvalificeret respons på vores tanker og visioner”

 

Tim Bang
Direktør og ejer
PROcare ApS

Fra version 1 til version 5

Som first-mover er PROcare en af de særlige kunder som har været samtlige versioneringer af webshoppen igennem. Hver versionering har bragt med sig nye standard funktioner som PROcare har været dygtige til at tage til sig og udnytte til fulde. Seneste med version 5 og Product Information Management (PIM) systemet, som har givet en endnu større grad af selvstyring og flexibilitet for virksomheden.

Optimering – en målskive der aldrig står stille

”I dag kan vi modtage én ordre og behandle, pakke og afsende den på under 3 minutter! En integration mellem betalingsgateway, C5 og fragtsystemet sikrer, at ved første pakkescanning fra PostNord trækkes kundens betalingen automatisk og transaktionen lægges i kladde klar til bogføring i C5”, fortæller Tim Bang.

Selv med en daglig cut-off tid kl. 15.45, formår PROcare at opretholde en dag-til-dag leveringssikkerhed på 97%. De optimerende tiltag muliggør, at 6 fastansatte og ungarbejdere efter behov, kan håndtere 20.000 ordrer om året.

Bo Esbjørn
Kontakt
BO ESBJØRN
for mere information
+45 20 68 24 14 bo@chainbox.dk