Chainbox

Pegani B2C Webshop Umbraco CMS og PIM til C5

Pegani i Horsens har specialiseret sig i salg af tryllerekvisitter og artistudstyr, der sælges til både professionelle og hobbyudøvere over hele verden. De er siden 1987 gået hele vejen fra postordrekataloger med stregtegninger til en moderne webshop.

Med stor passion formidler de kunstarten at trylle og arrangerer blandt andet festivaler, hvor både børn og voksne kan møde de store stjerner og blive inspireret til selv at gå vejen.

Tryk her for at besøge pegani.dk

Chainbox har leveret en webshop integreret til C5 baseret på Umbraco CMS, og PIM til håndtering af produktdata. Webshoppen er både til B2B og B2C salg, med fokus på B2C. Det afspejler sig også i de tilpasninger der er lavet; blandt andet lokal moms baseret på leveringsland, automatisk oprettelse af login til eksisterende kunder, og videooverlay til produktbilleder. 

Valg af Chainbox

Når spørgsmålet falder på hvorfor Pegani valgte Chainbox som leverandør, skal Steen Pegani langt tilbage i hukommelsen, og selvfølgelig var det en tryllekunstner som stod for introduktionen. Steen fortæller: "Vi søgte en leverandør som kunne lave en webshop med integration til vores C5. Vi havde ikke held med dem vi kontaktede, og derfor foreslog en trylle-kollega at han kunne spørge en bekendt hos Chainbox. 14 dage efter blev vi præsenteret for en integreret løsning, og så var vi igang."

”Min grundlæggende fornemmelse og erfaring efter 13 år med Chainbox er, at alt kan lade sig gøre. Jeg præsenterer dem for scenariet som skal løses og de bygger teknikken.”

Steen Pegani
Direktør og ejer
Pegani

Tillid og troværdighed

Det er ikke pral når Pegani siger de er trylleri-leverandører til hele verden.
Bag hvert leveringsland findes kunder som benytter Pegani.dk.

I forholdet til deres kunder er det alfa og omega at være troværdige,
at webshoppen er stabil og data altid opdateret, så de kan holde hvad de
lover. Derfor er også integration af Trustpilot anmeldelser og e-mærket
certificering begge vigtige redskaber til at skabe tryghed.

Hverdagen med PIM og Umbraco

Alt indhold håndteres af Pegani selv i Umbraco CMS, der med sin overskuelige modul-opbygning sætter dem i stand til - når som helst - at opdatere sider, oprette arrangementer med tilmeldingsformularer, og formidle deres mission og viden.

"Jeg må tilstå at jeg var skeptisk da Chainbox introducerede PIM-systemet, for jeg synes vi havde fine processer i forvejen til håndtering af varedata. Men det gav os virkelig et løft. Vi kan ændre og berige data i realtid på produkter, flytte/oprette nye kategorier, og ville ikke kunne undvære det.", uddyber Steen.

Tilpasninger til webshoppen

Pegani har valgt en række tilpasninger til webshoppen, som forbedrer oplevelsen og gør den mere lokal uanset hvorfra i verden man handler:

Valuta-omregning i prisvisning
Alle priser på Pegani.dk er i DKK, men vises også omregnet til EUR eller USD alt efter hvilket land man handler fra. Håndteres via valutaomregner i Umbraco.

Moms one stop shop
Valg af leveringsland sørger for beregning af korrekt lokal moms inden for EU, uagtet hvor i købsprocessen kunden skifter land.

Automatisk Member oprettelse
Alle kunder der handler på pegani.dk har automatisk et login som giver adgang til eget kundeområde hvor ordrer kan ses, fakturaer kan ses og  genudskrives, og lister til faste genbestillinger kan laves.

Lokale betalingsmetoder
Med valutaomregning i webshoppen til SEK og NOK ved betaling med Swish og Vipps  kan Pegani sælge i danske kroner, og stadig tilbyde betalingsmetoder der kræver lokal valuta, uden at skulle vedligeholde prislister i flere valutaer i C5.

Videooverlay på produktbilleder
Med en playknap på produktbilleder er vejen endnu kortere til at se video-demonstration af produkterne.

Lille virksomhed - stor effektivitet

Med få ansatte er det vigtigt at hverdagen forløber så effektivt som muligt. Pegani prioriterer at råde og vejlede deres kunder, og det kan der kun findes tid til når alt andet kører glat. Ud over Chainbox tilpasninger har Pegani selv stået for en tilpasning mellem Quickpay, Consignor og C5. Ved dagens afslutning trækkes en fil med dagens forsendelser som parres med de tilsvarende fakturaer. Funktionaliteten trækker de relevante fakturabeløb i Quickpay og de tilsvarende poster dannes i kassekladden i C5 klar til bogføring. 

Second hand magic

Hos Pegani er de meget optagede af at give de produkter de sælger en så lang livscyklus som muligt. Som et initiativ i den forbindelse, har de sammen med Chainbox udviklet et system til effektivt salg af second-hand varer. Det stiller nogle helt andre krav til vareflow. Der er derfor udviklet et alternativt flow som blandt andet sikrer at genbrugsvaren markeres som solgt i det øjeblik en betaling på varen er gennemført.

Bo Esbjørn
Kontakt
BO ESBJØRN
for mere information
+45 20 68 24 14 bo@chainbox.dk