Chainbox

Decoplant A/S Kombineret B2B og B2C webshop med PIM, Umbraco CMS, NAV integration og visuel beregner til plantevægge

Om Decoplant A/S

Decoplant har i mere end 30 år leveret planter og service til virksomheder især i Jylland og på Fyn. Decoplant har fokus på bæredygtighed, indeklima, kreative løsninger og høj kvalitet og havde længe ønsket sig en webshop der afspejlede både deres værdier og deres visioner.

Det var vigtigt for Decoplant, at både erhvervs- og privatkunder kunne handle direkte, at kundernes priser ville fungerer ude i shoppen, og at ordrer kunne komme direkte ned i NAV til behandling.

Derudover var det afgørende at det visuelle udtryk ville afspejle virksomhedens identitet, og at man visuelt kunne se og beregne priser på plantevægge efter egne mål - og sidst men ikke mindst - at alt indhold, kategorier, billeder, sliders, bokse mv. nemt kunne ændres og rettes af Decoplants medarbejder efterfølgende.

Processen

Decoplant havde i forvejen en NAV, hvor fakturering, indkøb og lagerstyring blev håndteret, og hvor kunder, priser og produkter var oprettet.

Integrationen blev installeret, konfigureret og testet. Ordreimport blev installeret i NAV og tilpasset sammen med Decoplants NAV-leverandør. Efter færdig test kunne arbejdet på hjemmesiden sættes i gang.

Decoplants projektleder og grafiker implementerede med en smule vejledning selv den grafiske stil på hjemmesiden, oprettede og overførte alle indholdssider, og producerede det visuelle udtryk. Alle grafiske elementer, tiles, sliders, tekstbokse mv. kunne nu vedligeholdes af Decoplants medarbejder.

Vi implementerede flere forretnings specifikke tilpasninger til understøttelse salget, bl.a. postnummer-afgrænsning på fragtmetoder, service-beregner, mv.

Lancering

Da hele shoppen var færdig, testet og klar, klargjorde vi webshoppen til lancering. Decoplant havde arbejdet længe på søgemaskineoptimering, så vi sørgede for at alle sider fortsat var at finde i Google med korrekt omdirigering. Vi arbejdede direkte sammen med Decoplants SEO-samarbejdspartner om validering af, at alt var gået rigtigt til.

Fortsat udvikling

Decoplants forretningsområde har løbende udviklet sig, og vi har sidenhen udviklet mulighed for at tilkøbe krukker og beplantning, samt bestille buketter til lejligheder direkte i shoppen.

Features

Tilkøb krukker

Kunden har mulighed for at tilkøbe krukke inklusiv beplantning. Tilvalgsvaren er en montagestykliste, som lægges ned på ordren sammen med planten, og automatisk foldes ud når ordren behandles.

PLANTEBEREGNER

Decoplant ville gerne lade brugeren beregne prisen på en plantevæg, lavet med en simpel visuel visning.

Vi udviklede i tæt samarbejde beregneren. I implementeringen var det vigtigt, at Decoplant selv kunne skifte “typen” af væg, som kunne have egne priser, samt at funktionen kunne bruges til at indsamle leads.

Bo Esbjørn
Kontakt
BO ESBJØRN
for mere information
+45 20 68 24 14 bo@chainbox.dk